29 juli: Nyheter från natten



Nedan följer en sammanfattning av nattens nyheter den 29 juli:

1. En brand bröt ut i en lägenhet i södra delen av staden under natten. Räddningstjänsten kunde snabbt släcka branden, och inga personer skadades. Orsaken till branden är ännu okänd och en undersökning pågår.

2. En man greps under natten misstänkt för misshandel på en bar. Enligt vittnen ska mannen ha blivit aggressiv och slagit en annan person. Polisen anlände till platsen och kunde gripa mannen utan incident. Offret fördes till sjukhus med lindriga skador.

3. En trafikolycka inträffade på en huvudgata under natten, där två personbilar kolliderade. Räddningstjänsten kallades till platsen och en person fick föras till sjukhus med oklara skador. Polisen utreder nu olyckan och försöker fastställa vad som orsakade kollisionen.

4. En man anhölls under natten efter att ha hotat en annan person med en kniv på en parkeringsplats. Polisen larmades till platsen och kunde gripa mannen innan någon skada gjordes. Mannen är nu misstänkt för hot och olaga vapeninnehav och kommer att förhöras under dagen.

Detta var några av nattens nyheter den 29 juli. För mer information och uppdateringar, vänligen följ våra nyhetskanaler.