Nyheter från natten: 3 oktober



Nedan följer ett urval av nattens nyheter den 3 oktober:

1. En trafikolycka inträffade sent på kvällen i centrala Stockholm. En personbil kolliderade med en cyklist vid en korsning. Cyklisten fördes med ambulans till sjukhus med oklart skadeläge. Polisen utreder nu olyckan.

2. En brand bröt ut i en lägenhet i Malmö under natten. Räddningstjänsten larmades till platsen och lyckades snabbt släcka branden. En person fördes till sjukhus med lindriga rökskador. Brandorsaken är ännu okänd och polisen har inlett en utredning.

3. En man greps av polisen i Göteborg efter att ha hotat en annan person med kniv. Händelsen inträffade på en restaurang där en konflikt uppstod mellan de två männen. Polisen ingrep snabbt och lyckades avväpna den hotfulla mannen. Han är nu misstänkt för olaga hot och förhör kommer att hållas under dagen.

4. En misstänkt droghärva avslöjades av polisen i Uppsala under natten. Ett förråd med stora mängder narkotika hittades i anslutning till en bostad. Tre personer greps och är nu anhållna misstänkta för grovt narkotikabrott. Polisen genomförde även flera husrannsakningar i samband med ärendet.

Detta var ett kort sammandrag av nattens nyheter den 3 oktober. För mer information hänvisas läsaren till specifika nyhetskällor.