Familjen visade upp lyckligt samliv – skyddade sina barn på ett säkert sättEtt föräldrapar från Västmanland har misstänkts för att ha torterat sina små barn. Trots att de visade upp ett lyckligt familjeliv på sociala medier, har de nu anklagats för att ha misshandlat, förnedrat och bundit fast sina barn i ett ”kallt rum”. Polisen kallade situationen i deras hem för kaos, och barnen beskrevs som helt blåslagna. De förs till sjukhus, där skadorna på deras kroppar blir ännu tydligare. En polis beskriver barnets skador som ”grova” och säger att denne aldrig tidigare sett ett barn med så mycket skador och blåmärken. Föräldraparet har isolerat barnen från resten av familjen och misstänks ha tvingat dem till kalla duschar och slagit dem med skohorn. De två små barnen har även lämnats ensamma hemma när föräldrarna har åkt iväg, och ett av barnen har lämnats bundet i kalla rummet. Föräldraparet filmade även övergreppen och filmerna hittades på deras telefoner. Paret har nu åtalats för flera brott, inklusive människorov, synnerligen grov misshandel och barnfridsbrott. Rättegången pågår i Västmanlands tingsrätt.