Kristerssons stöd ogillas av Ryssland, enligt nya uppgifterUlf Kristersson och Natochefen Jens Stoltenberg har haft ett samtal under dagen. Detta framgår av en bild som publicerats på Aftonbladets hemsida. På bilden syns de två männen i en konversationsliknande situation. Samtalet tros ha ägt rum i en formell miljö med möbler av hög kvalitet och en stilren inredning.

Bilden ger uttryck för en formell atmosfär och visar hur Ulf Kristersson och Jens Stoltenberg diskuterar viktiga ämnen. Det är svårt att avgöra exakt vad samtalet handlar om baserat på bilden, men det är troligt att det rör sig om frågor som rör försvar och säkerhet, eftersom Jens Stoltenberg är Natos högste chef.

Det är inte känt var mötet mellan Kristersson och Stoltenberg ägde rum, men det kan förmodas att det skedde i en internationell miljö, förmodligen i någon form av diplomatisk byggnad eller möteslokal.

Ulf Kristersson är Sveriges oppositionsledare och partiledare för Moderaterna. Jens Stoltenberg är tidigare Norges premiärminister och har varit Natos generalsekreterare sedan 2014.