Minst sju personer omkomna i stor olycka till följd av kraftigt disSju personer har dött och 25 har skadats i en olycka nära New Orleans i södra USA där över 150 bilar kolliderade. Olyckan inträffade på Interstate 55 motorvägen när en ”superdimma”, orsakad av rök från träskbränder, drog in över området. Videor från platsen visar förstörda och brända bilar längs motorvägen. Vissa fordon krossades och andra fattade eld. Räddningsarbetet pågick fortfarande på kvällen. Ett vittne berättade att hon blev påkörd av två fordon efter att ha blivit ombedd att stanna av andra förare. Totalt har minst 25 personer förts till sjukhus och fler väntades söka vård på egen hand. Enligt USA:s vädertjänst NWS härjas regionen för närvarande av bränder, vilket tillsammans med dimman har skapat dålig sikt i området.