Felicia återvänder till sitt hem efter en allvarlig olycka i Thailand25-åriga Felicia Cedergren hamnade i koma efter en mopedolycka i Thailand. Efter en kämpig tid har hon nu återvänt hem till Sverige. Familjen åkte snabbt till Thailand efter olyckan, men när de kom fram till sjukhuset två dagar senare var Felicia redan i koma. De stora skadorna och bristen på reseförsäkring gjorde det svårt att få hem henne, men tack vare donationer från allmänheten lyckades familjen samla ihop tillräckligt med pengar för sjukhuskostnader och transport. Felicia vårdas fortfarande på sjukhuset och läkarna har konstaterat att skadorna är mer omfattande än man först trott. Familjen vill nu hylla alla som har hjälpt till och samtidigt berättar de om den hårda kritik de fått i sociala medier där de anklagats för att bedra människor.