Holger Rune blir en vinnare med Boris Becker som sin mentor.Rune fortsätter att kämpa

Rune fortsatte att visa tecken på sin tidigare formkris när han förlorade första set med 1-6 och hade en break emot sig i det andra setet. Men han lyckades vända spelet och ta revansch från förra veckans förlust mot serben i Stockholm.

Rune uttalade sig om sitt samarbete med Boris Becker och berättade att det har varit mycket givande hittills. Han har lärt sig mycket och lyckades tillämpa vissa av de tekniker de har jobbat med i matchen. Rune är otroligt glad över att han lyckades hålla sig kvar i matchen och vända spelet till sin fördel.

Becker själv var nervös under matchens slutskede och stod upp för att följa de sista bollarna efter att ha lämnat sin plats bredvid Runes mamma, Aneke, som alltid är där för sin son.

När Rune valde att träna med Becker var det många som blev förvånade. Becker, som har sex Grand Slam-titlar bakom sig, har haft en turbulent privatliv och nyligen avtjänat en fängelsedom för sina ekonomiska problem. Rune förklarade att det som intresserar honom med Becker är att det är en utmanande tid för honom nu. Det gör att arbetet blir roligare och Rune är mycket öppen för förändringar.

Dokumentären om Boris Beckers karriär kan ses på SVT Play.