United-målvakten räddade Jordan Larssons straff och blev matchhjälte


Det senaste som hände var att Manchester United ledde med 1-0 när Scott McTominay fick en farlig spark i straffområdet på tilläggstid. Efter att VAR-kollats fick Köpenhamn en straff och Jordan Larsson, som hoppade in, missade chansen att kvittera. Andre Onana, United-målvakten, räddade straffen och fick därmed en upprättelse för tidigare kritik.

Första halvleken var chansfattig och slutade i halvtid då huvuddomaren blåste av matchen innan de 45 minuterna passerat. Det var en viktig match för båda lagen, men extra tryck låg på Manchester United efter två raka förluster.

I den andra halvleken kunde Harry Maguire, som tidigare varit kritiserad, ordna segern för United. Han nickade in bollen efter ett perfekt inlägg från Cristian Eriksen och efter en VAR-granskning godkändes målet. Viktor Claesson från Köpenhamn hade närmast ett mål med ett skott i stolpen. Efter matchen uttryckte Claesson besvikelse över att de endast hade tagit en poäng trots att de spelade bättre än motståndarna i alla tre matcherna.

Innan matchen hölls en tyst minut för att hedra Unitedlegendaren Bobby Charlton som avlidit i en ålder av 86 år.