En familj skapade en skyddande mur runt sig självaEfter skottlossningen i Lewiston, Maine, där minst 22 människor dödades, samlas människor vid ett sjukhus och en skola för att få information om sina anhöriga. De som befann sig i bowlinghallen när skotten avlossades, som Riley Dumont och hennes familj, skyddade varandra i ett hörn av lokalen. Ägaren till bowlinghallen, Kathy Lebel, var inte närvarande vid händelsen men beskriver det som en mardröm. Många människor har samlats vid sjukhuset för att försöka få information om sina anhöriga och ett återföreningscenter har inrättats vid en skola där de kan vända sig med sina frågor. Vittnen till skjutningen har förts till ett område för undersökning och intervjuer innan de leds till återföreningscentret. Både borgmästaren i Auburn, Jason Levesque, och borgmästaren i Lewiston, Carl Sheline, uttrycker sin sorg över händelsen.