Lewistons invånare uttrycker rädsla efter masskjutningen: ”Boende söker trygghet”10-åriga Zoey träffades av en kula i benet när hon flydde från en masskjutning på en bowlinghall i Lewiston, Maine. Hon och hennes mamma överlevde genom att barrikadera sig i ett rum under tjugo minuter medan gärningsmannen fortsatte att skjuta människor. Zoey är chockad över händelsen och undrar varför folk gör sådant. Paul Murphy, en släkting till Zoeys mamma, säger att Zoey kommer att lida av detta trauma resten av sitt liv. Gärningsmannen är fortfarande på fri fot och polisen söker efter en man vid namn Robert Card. Lewiston är i chock efter masskjutningen och invånarna uppmanas att hålla sig inomhus medan polisen fortsätter jakten på gärningsmannen. Detta är den dödligaste masskjutningen i USA i år och många i staden känner någon som har drabbats. Jordan Palmer och hans flickvän Lindsay Russo, som brukade besöka bowlinghallen ofta, känner flera av offren och är rädda för sina nära och kära. De är också chockade över att en person som de brukade prata med regelbundet har dött i skjutningen.