Polisen kan med hjälp av Lappen leda till masskytten Robert CardDen misstänkte masskytten, Robert Card, är fortfarande på fri fot i USA och polisen har hittat en mystisk lapp i hans hus som kan bidra till att lösa fallet. Skjutningen ägde rum i Lewiston, Maine, och minst 18 personer har dött medan över 50 har skadats. Offren har börjat identifieras, bland dem Bryan Macfarlane och kommunalrådet Leroy Walkers son Joseph, som försökte stoppa gärningsmannen och miste livet i processen. Robert Card är en 40-årig vapeninstruktör och reservist i den amerikanska armén. Enligt svägerskan Katie Card började han höra röster för ett par månader sedan som sa ”hemska saker om honom”. Dock känner inte familjen igen den personen de nu möter och är ledsna över det lidande han har orsakat. Trots intensiva sökinsatser har Card ännu inte hittats, men polisen misstänker att han kan ha flytt med en vattenskoter efter skjutningen. De har även hittat en mystisk lapp under en husrannsakan i hans hus, vilket utredarna nu försöker undersöka närmare för att se om den kan ge några ledtrådar i jakten på Card.