Tidigare Malmö-mittfältaren stod för avgörande mål mot Häcken i EuropaHäckens förlorade med stora siffror mot Molde i Europa League-gruppsspelet. Matchen slutade 1-5 till fördel för hemmalaget. Magnus Wolff Eikrem, tidigare spelare i Malmö FF, gjorde två av segermålen för Molde. Häcken hamnade i ett tidigt underläge men 18-årige Momodou Sonko lyckades kvittera till 1-1 efter 21 minuters spel. Dock höll inte kvitteringen länge då Wolff Eikrem snabbt tog tillbaka ledningen för Molde med sitt andra mål. I den andra halvleken gjorde Eikrem ännu ett mål på frispark och fastställde därmed slutresultatet till 5-1. Efter tre spelade matcher i klubbens första Europa-gruppspelsäventyr ligger Häcken sist i sin grupp med noll poäng. Lagkapten Samuel Gustafson kommenterade förlusten som ”vidrig” och att man bara är besviken.