Ulf Kristersson byter sommarhuset mot herrgård i SörmlandStatsminister Ulf Kristersson ska sälja sitt sommarhus i Mälaren och istället äga en del av sin hustru Birgitta Eds nya herrgård ”Vängården Fållökna” i Sörmland. Herrgården, som Birgitta Ed köper tillsammans med sin före detta företagspartner Göran Thorstenson, ska vara en plats för retreat, reflektion och tystnad. Ägarupplägget har fått kritik från Socialdemokraterna, men sommarhuset i Mälaren kommer säljas och den nya herrgården kommer att användas för retreatverksamhet. Herrgården har en kristen tradition och ägarna kommer att föra den vidare. Thorstenson och Birgitta Ed köpte herrgården för 5,5 miljoner kronor, medan huset för privatbruk kostade 2,75 miljoner kronor. Kristersson och Birgitta Ed kommer också renovera ett separat hus på en grannfastighet för privat bruk. Birgitta Ed kommer parallellt driva verksamheten på herrgården och sitt arbete som församlingspräst i Svenska kyrkan. Hon ser fram emot att förverkliga en dröm och arbeta med existentiell hälsa.