Dean Phillips vill besegra Biden – för att stoppa Trump 2024 innehåller ett antal olika nyckelbegrepp. Här är en möjlig omskrivning av titeln: Dean Phillips strävar efter att besegra Biden – i syfte att förhindra Trumps framträdande 2024.Sprithandelsmannen Dean Phillips utmanar nu Joe Biden i Demokraternas primärval inför presidentvalet 2024. Phillips menar att det är dags för en ny generation av amerikanska ledare och att Biden är för gammal för att sitta i Vita huset i ytterligare fyra år. Trots att många inom partiet är oroliga för Bidens ålder och kognitiva förmågor har ingen tidigare vågat utmana honom. Phillips anser att det är en nödvändighet att förhindra Donald Trump från att bli president igen och därför ställer han upp som kandidat. Däremot möts han inte av stöd och glädjeyttringar från sitt eget parti, som har satsat allt på att backa upp Biden. Phillips beskrivs som mittfåra i partiet och anser att Demokraterna behöver se båda sidor av de stora frågor som splittrar USA. Bidens ålder förväntas fortsättningsvis vara en viktig faktor i valet 2024. En republikansk politiker, Mike Johnson, har uttalat att han ser tecken på kognitiv nedgång hos Biden, vilket kan bli en fara för landet.