Serbiens gräns mot Ungern: Tre personer skjutna till dödsTre personer har dött och en person har skadats allvarligt efter en skottlossning i ett område med många migranter nära Serbiens gräns mot Ungern, enligt den statliga tv-stationen RTS.

Skjutningen skedde tidigt på fredagsmorgonen vid övergivna lagerbyggnader för jordbruk i närheten av byn Horgos. Ett stort antal poliser har ryckt ut till platsen, men polisen har ännu inte officiellt kommenterat händelsen.

Våld och skottlossningar vid gränsen mellan Serbien och EU-medlemmen Ungern är inte ovanliga. Tusentals migranter har slagit läger i området i hopp om att ta sig över gränsen. Samtidigt har antalet människosmugglare vid gränsen ökat dramatiskt, vilket har lett till konflikter mellan olika kriminella gäng. Under de senaste månaderna har serbisk polis genomfört flera räder i gränsområdet.