Allt som hänt i Ukraina efter Hamas attackenUnder en vecka dödade 6 000 ryska soldater vid staden Avdiivka enligt den ukrainska armén. Ukraina använde för första gången amerikanska långdistansrobotar mot ryska mål. Tre av Aleksej Navalnyjs advokater arresterades och resten flydde. Flera händelser har utspelat sig mellan Ukraina och Ryssland sedan Hamas terrorattack mot Israel, inklusive att Ryssland planerar att satsa pengar på ”patriotisk utbildning” och att Nordkorea har levererat ammunition till Ryssland. Vidare har Ukraina använt amerikanska långdistansrobotar mot ryska flygfält och det har bekräftats att 6 000 ryska soldater dött vid Avdiivka. Kreml har även beordrat sina statliga medier att inte rapportera om brott som begås av soldater som återvänder från fronten. Ryska armén har också avrättat ordervägrare.