Anna Nordqvist om sorgen efter ex-makens bortgång: ”Oerhört smärtsamt”Golfesset Anna Nordqvist har uttryckt att hon kommer att minnas de positiva tiderna efter att hennes tidigare make Kevin McAlpine tragiskt har gått bort. Nordqvist och McAlpine, som tidigare arbetade som caddie åt golfproffset Lexi Thompson, genomgick en svår skilsmässa tidigare i år. Detta ledde till att Nordqvist missade ett par viktiga tävlingar. Efter att ha fått beskedet om McAlpines död drog hon sig även ur en LPGA-tävling i Sydkorea förra veckan och meddelade att hon inte vet när hon kommer att tävla igen. I ett meddelande på sociala medier ber Nordqvist om respekt under denna svåra tid och tackar för allt stöd hon och hennes familj har fått. Nordqvist, en av Sveriges mest framstående golfspelare genom tiderna, har tre majortitlar på sin meritlista. McAlpine blev 39 år gammal.