Pojke dödad i trafikolycka – förare anhållen för smitningEn 15-årig pojke har dött och en flicka i samma ålder har skadats allvarligt i en hit-and-run olycka i västra Stockholm. Olyckan inträffade när ungdomarna åkte på en moped och en bilist, som polisen beskriver som mycket vårdslös, körde om dem på Nockebybron mellan Ekerö och Bromma på fredagskvällen. Bilisten smet från olycksplatsen men greps en kort stund senare efter att ha krockat med en buss. En väktare följde efter bilen och handfängslade föraren tills polisen anlände. Polisen har vittnesuppgifter om att föraren också krockat med andra bilar efter olyckan på bron. Mannen har anhållits och misstänks för flera grova brott, inklusive vållande till annans död, vållande till kroppsskada och drograttfylleri. Polisen har kallat in extra personal och teknisk undersökning av fordonen pågår. En stor mängd personer har varit vittnen till olyckans olika delar.