Misstänkt 17-åring för mord på pojkeEnligt Sveriges Radio har en 17-åring blivit misstänkt för mord på en 14-årig pojke som hittades mördad i ett skogsområde norr om Stockholm i augusti. Pojken hade tidigare varit försvunnen från ett familjehem i Nyköping i tre veckor. Åklagare Hanna Cardell berättade för P3 Krim att 17-åringen är frihetsberövad i ett annat ärende och har varit häktad sedan början av september, misstänkt för förberedelse till mord och grovt vapenbrott i Uppsala. Tidigare har två personer, en 25-årig man och en 15-årig pojke, häktats misstänkta för mord och medhjälp till mord. Det finns även en koppling till en annan mordhändelse där en annan 14-årig pojke hittades död i ett skogsområde utanför Nynäshamn, också han hemmahörande i Nyköping och placerad på ett HVB-hem. Polisen utreder om det finns något samband mellan de båda morden och kopplingar till gängkriminalitet.