Pappans minnen försvinner efter dödsfallet i SöderhamnEn familj sökte vård efter att ha blivit sjuka i magen. Tyvärr dog deras fyraåriga dotter. De övriga familjemedlemmarna vårdas på sjukhus i Stockholm och Uppsala. Pappan, som även han vårdades på sjukhus, säger att han inte minns något från den tiden utan bara tänkte på sin familj. Polisen har genomfört tester i syfte att hitta orsaken till sjukdomen, men har ännu inte fått några svar. Familjen åt pizza när de blev sjuka, men pappan tror inte att det är orsaken eftersom deras son inte gillar pizza och åt macka istället. Grannar och andra myndigheter har också engagerats i fallet, men det finns ännu inga svar. Det väntas fler provsvar inom kort. Mamman och sonen har nyligen fått lämna intensivvårdsavdelningen. Lägenheten är fortfarande avspärrad.