Shani Louk, 22 årig kvinna, har dött efter att ha blivit bortförd av Hamas.En 22-årig tysk-israelisk kvinna som heter Shani Louk blev bortförd av Hamas under en musikfestival i Israel och har nu bekräftats vara död av hennes mamma, Ricarda Louk. Shani befann sig på musikfestivalen Supernova nära Gazaremsan den 7 oktober. Under festivalen tog sig beväpnade män från Hamas in och attackerade besökarna. Över 260 personer dog och över 200 personer kidnappades. Ett videoklipp har spridits på sociala medier där en medvetslös kvinnan syns på ett bilflak omgiven av beväpnade män. Ricarda Louk kunde identifiera sin dotter på klippet genom hennes tatueringar. Familjen trodde först att Shani vårdades på sjukhus i Gaza med kritiska skador, men det har nu bekräftats att hon är död. Kroppen har ännu inte hittats, men en flisa av skallbenet har dna-testats. Mamman tror att dottern varit död sedan den 7 oktober.