En till svensk person arresterad i samband med mordet i BosnienYtterligare två personer har gripits i samband med ett gängmord i Sarajevo. En av de gripna är en svensk medborgare, enligt bosnisk polis. De två männen greps tidigt på morgonen och misstänks vara inblandade i mordet på en 30-årig svensk man. Den döda mannen hade kopplingar till Rawa Majid, och enligt källor misstänker polisen att de två gripna männen var skyttarna. En 25-årig svensk man har tidigare gripits i samma ärende och uppges vara en ”hitman” åt Ismael Abdo. Männen planerade en flykt med två bilar efter dådet, men greps innan de hann lämna landet. En stor utredning har nu dragits igång för att klara upp mordet, och svensk polis och Europol samarbetar med den bosniska polisen i ärendet. Mordet tros vara en del av en intern strid inom Foxtrotnätverket, där flera våldsdåd har inträffat sedan augusti. I september utsattes den mördade mannen och hans vänner också för ett skottlossningsdåd i Turkiet.