46-årig man vittnade under LiselotterättegångenKvinnan som tagits till domstolen av försvaret påminde domaren om att hon inte är skyldig att vittna eftersom hon är närstående. Domaren frågade om hon ändå var villig att vittna och kvinnan svarade ja utan att tveka. Hon berättade att hon känt den åtalade mannen i över 20 år och talade även om hans adhd-diagnos och hur den påverkar honom. Försvaret yrkar på att 46-åringen frias från mordanklagelsen och endast döms för gravfridsbrott. Åklagaren yrkar på att tingsrättens dom står fast och att mannen döms till livstids fängelse för mord. Liselottes anhöriga var närvarande i rätten och efter förhandlingens slut uttalade sig Liselottes pappa och svarade att familjen inte är lättad över att rättegången är över, eftersom det aldrig är över. Beslutet om mannen ska förbli häktad fram till att domen i målet kommer att meddelas under fredagen.