Ciaráns spår förknippade med flera dödsfallMiljontals människor har drabbats av ovädret Ciarán som har rört sig från norra Tyskland ner till Spanien och över västra Europa. De hårda vindarna har fällt tusentals träd och minst sju personer har omkommit. Frankrike var värst drabbat under torsdagen, med stängda hamnar, flygplatser, tågstationer och parker. Många tåg inställdes och vägar stängdes av på grund av fallna träd. Hälften av Bretagne var utan el och närmare 700 000 hushåll saknade elektricitet längs västkusten. Telenätet var också nere på många platser och över en miljon personer hade ingen internet- eller telefonuppkoppling. Två personer rapporteras ha dött i Frankrike och minst 16 personer har skadats i väderrelaterade olyckor. I Nederländerna och Belgien har människor träffats av fallande grenar och träd, med en dödsfall i Nederländerna och tre i Belgien. I Spanien dog en kvinna när ett träd föll över henne och tre personer skadades. Även Storbritannien har påverkats av Ciarán med tiotusentals strömlösa hem och rapporter om översvämmade gator. Skolor i sydvästra England hålls stängda och öppnas inte på fredagen.