Europa förbereder sig för CiaránEn kraftig storm med namnet Ciarán har nått de brittiska öarna och förväntas orsaka kraftiga regn och översvämningar både där och längs kusterna i västra Europa. Skolor i södra England har tvingats stänga för resten av veckan och flygplatser i Bretagne har stängts, medan lastbilar förbjudits att ge sig ut på vägarna under hela torsdagen. Stormen har redan nått delar av Nordirland och sydvästra England och förväntas slå hårt även mot södra Wales. Flygvindarna kan nå orkanstyrka och det förväntas också bli mycket regn, vilket kan orsaka stora problem då marken redan är blöt från tidigare oväder. Belgien, Nederländerna och norra Spanien förväntas också påverkas kraftigt av Ciarán. Myndigheterna har utfärdat varningar, främst vid kustområdena, i samtliga tre länder.