Berlusconis ”bunga-bunga”-kvinnor tvingas flyttaDe 20 kvinnor som tidigare premiärminister Silvio Berlusconi gav månadspengar till kommer nu att bli av med sin inkomst, och i vissa fall även förlora sina bostäder. Berlusconi avled i juni i år och hans dödsbo har förklarat kvinnorna som ”ovälkomna” och kommer även att sparka ut dem från hans bostäder. Kvinnorna har tidigare fått månadspengar på 2 500 euro, men dessa kommer inte längre utbetalas. Berlusconi sade att pengarna var kompensation för att deras namn hade skadats i samband med rättegångar om ”bunga-bunga”-festerna som hölls i hans villa i Arcore. Berlusconi själv har alltid hävdat att festerna var eleganta middagar och tidigare i år friades han från anklagelser om att ha mutat vittnen för att ljuga om vad som egentligen hände under festerna.