Simon Hedlund från Elfsborg kommer inte att följa Malmös match och säger att det kan bli jobbigt.Elfsborg har greppet om guldplatsen inför söndagens avgörande match mot Degerfors. Om rivalen Malmö presterar sämre mot Häcken kan Elfsborg säkra guldplatsen. Simon Hedlund berättar att laget är positivt inställda och har allt i egna händer. Han återvände till Elfsborg i augusti och är glad över att komma tillbaka till ett lag som ligger i toppen. Inför söndagens match mot Degerfors är fokuset enbart på den matchen och inte på rivalens resultat. Hedlund poängterar att det är viktigt att ta en match i taget och fokusera på att ta tre poäng. Han avslöjar också att han inte kommer att kolla på Häcken-Malmö matchen utan bara fokusera på att vinna sin egen match. Hedlund har tidigare varit med och vunnit SM-guld med Elfsborg när han var 19 år gammal. Han berättar att det skulle vara en stor framgång för både Elfsborg och staden Borås om de skulle ta hem guldet igen. Han avslutar med att betona vikten av att sätta Borås på fotbollskartan. SVT Sport kommer att direktrapportera från både Häcken-Malmö och Elfsborg-Degerfors matcherna på söndag.