Fortgående gisslandrama på Hamburgs flygplatsGisslandramat som ägde rum på Hamburgs flygplats på lördagskvällen fortsätter. Enligt polisen har situationen inte förändrats tidigt på söndagsmorgonen.

Polisen är i kontakt med den man som körde igenom grindarna, sköt i luften och håller en fyraåring som gisslan.

Hamburgpolisen meddelar på sociala medier att en förhandlingsgrupp har kontakt med personen i bilen som fortfarande befinner sig inne på flygplatsen.

Polisen larmades strax efter klockan 20 på lördagen om att en personbil hade kört igenom grindarna till landningsbanorna.

Mannen stannade bilen och avfyrade två skott i luften. Polisen har även bekräftat att mannen kastade två bensinbomber inne på flygplatsområdet.

Det finns inga uppgifter om att det här är en terrorattack.

Polisens talesperson Sandra Levgrün säger till medierna att man är i dialog med mannen, vars gisslan är en fyraåring som han är far till. Mannens motiv är ännu okänt.

Enligt flera tidningar hade polisen tidigare fått samtal från mannens fru, som uppgav att mannen hade tagit parets barn och begett sig mot flygplatsen.

Flygplatsen är utrymd och avstängd, och all trafik är inställd tills vidare, enligt meddelandet från Hamburgs flygplats på sociala medier vid 4-tiden på söndagsmorgonen.