Gisslandrama tvingar Hamburgs flygplats att stängaPå Hamburgs flygplats har en man tagit sig igenom stängslet, kastat molotovcocktails och avfyrat skott från sin bil. Mannen uppges ha hållit sin fyraåriga dotter som gisslan i bilen och önskar att resa till Turkiet. Förhandlingarna med mannen pågår fortfarande och trafiken från flygplatsen har ställts in. Vid 20.00 på lördagskvällen körde mannen igenom ett staket och in på landningsbanan på Hamburgs flygplats. I bilen befann sig mannen i 35-årsåldern och hans dotter som hölls som gisslan. Enligt den tyska tidningen Bild vill mannen resa till Turkiet med sin dotter och förhandlingarna pågår fortfarande under söndagsmorgonen. Ingen skadades vid händelsen och räddningstjänsten släckte de bränder som uppstod från molotovcocktailarna. Polisen beskriver det som en statisk gisslansituation och situationen sägs vara kopplad till en vårdnadstvist. Flygtrafiken från flygplatsen har ställts in på obestämd tid och resenärer uppmanas att inte åka till flygplatsen. Policeinsatsen pågår fortfarande och vägar till flygplatsen har stängts av.