Mamman gripen efter att bebis hittats död på MallorcaEtt spädbarn har hittats dött i en soptunna på Mallorca och tre personer, inklusive barnets mamma, har gripits och misstänks för mord. Händelsen ägde rum när en man kastade ett ”paket” i soptunnan och en förbipasserande kvinna upptäckte den lilla flickan. Trots att flickan fördes till sjukhus i ilfart gick hennes liv inte att rädda. En initial utredning visar att flickan kan ha varit vid liv när hon hittades, men den kalla temperaturen och den pågående stormen kan ha orsakat hennes död. Polisen har ännu inte offentliggjort mycket information om fallet, men säger att omständigheterna kring dödsfallet gör att man misstänker mord. Barnets organ kommer att skickas till en rättsmedicinsk institution i Barcelona för ytterligare analyser. Händelsen har skapat stor uppmärksamhet och oro på den spanska paradisön.