Sett fram emot den länge: Rosa Kafaji redo för seriefinalen!Svenska titlarna i år kommer att avgöras mellan Hammarby och Häcken. I cupfinalen lyckades Hammarby ta hem segern med en imponerande prestation. Nu får Häcken chansen till revansch när lagen möts på Tele2 inför en storpublik för andra gången den här säsongen, och möjligheten att säkra SM-guldet finns. ”Jag har sett fram emot den här matchen länge, sedan cupfinalen. Det kommer bli en riktigt bra match och förhoppningsvis vinner vi,” säger Häckens talang Rosa Kafaji till SVT Sport. Trots att Kafaji förväntar sig en tuff match är hon övertygad om att de kan prestera på topp. ”Vi måste göra allt ordentligt och inte låta oss påverkas av atmosfären, vilket lätt kan hända, särskilt när det är massor av Bajen-fans. Men vi är redo att kämpa eftersom vi har vad som krävs.” Om Häcken vinner kommer SM-guldet att vara säkrat, annars kommer guldstriden att fortsätta in i sista omgången.