En månad av konflikt – tusentals liv förloradeBilderna ovan visar scener från det pågående kriget mellan Israel och Hamas. Kriget bröt ut den 7 oktober 2023 när Hamas gick till attack mot Israel. Sedan dess har det varit luftangrepp, en blockad mot Gaza och markoffensiver från Israel som svar på attackerna. Tyvärr har tusentals människor dött i dessa attacker.

De starka bilderna visar döda israeler på en väg nära Sderot, Palestinierna som transporterar en israelisk gisslan till Gazaremsan, israeliska soldater som går förbi döda civila efter raketattacker i Sderot, palestinier som sörjer döda anhöriga i Deir al Balah efter Israels bombningar, poliser som evakuerar civila efter en raketattack mot Ashkelon, israeliska säkerhetsstyrkor som inspekterar bilvrak efter Hamasattacker utanför Netivot, ett barn som dödades i attacken mot Kfar Aza, palestinier som bär ut ett dött barn från rasmassorna efter israeliska luftangrepp, ett skadat palestinskt barn som räddas från rasmassorna i Bureij flyktingläger, en israelisk brandman som återhämtar sig efter att ha släckt bränder efter raketattacker från Gazaremsan, övergivna bilar och barnvagnar vid Kfar Aza, israeler som tar skydd från Hamas raketattacker i Ashkelon, palestinier som söker i rasmassorna i Khan Younis efter israeliska flygattacker, palestinska barn som dött efter Israels bombningar i Khan Younis, beväpnade män från Hamas som transporterar Shani Louk till Gazaremsan, ett skadat palestinskt barn på Al-Aqsa sjukhuset, raketavfyring mot Israel från förstörda byggnader i Gaza, palestinier som sörjer anhöriga som dött efter israeliska bombningar, skyddsrummen i Reim där flera människor avrättades av Hamas krigare, en palestinsk kvinna skadad i Israels luftangrepp mot Gaza, rök efter ett israeliskt luftangrepp mot Gazaremsan, ett palestinskt barn som bärs ut från rasmassorna efter ett luftangrepp i Khan Younis, palestinier som flytt från israeliska bombningar och sitter vid en brasa i Khan Younis, palestinier som granskar rasmassorna av en moské i Shati flyktingläger, eld och rök efter Israels flygattacker mot Gaza, ett barn som dött i rasmassorna och bärs ut från Gaza, skadade palestinier som behandlas på Al Shifa-sjukhuset i Gaza, civila som dödats av Hamasstyrkor i Sderot, Israels försvarssystem ”Iron Dome” som avvärjer inkommande raketer från Gazaremsan, palestinier som letar efter överlevande i Nuseirat flyktingläger efter israeliska flygattacker, israeliska soldater som går förbi en person som dödats av Hamasstyrkor i Sderot, två skadade pojkar som bärs på en bår efter flygattacker mot Gaza, och på Nationella Forensic Center där man identifierar kroppar som inte gått att känna igen.

Det här är bara några av de scener som speglar det våldsamma kriget mellan Israel och Hamas som pågår just nu. Flera oskyldiga människor har drabbats och det är viktigt att uppmärksamma och rapportera om dessa händelser.