Västerås SK vände, förlorade och vände igen i SM-finalreprisen


Den bandymatchen var rolig, men vi lyckades inte punktera den tidigare som vi hade hoppats på. När det stod 3-3 fick motståndarlaget en del momentum, men efter en timeout lyckades vi vända tillbaka, säger Daniel Johansson från VSK i Bandypuls livesändning.

I våras vann Västerås finalen på Studenternas i Uppsala med 3-2 efter förlängning. Nästa år kommer finalen att spelas i Västerås hemmaborg, och laget testade känslan med att vinna.

Det var stressigt och hafsigt från vår sida. När vi gjorde 3-3 kändes det jättebra, men de gjorde 4-3 efter en hörna och då var vi tvungna att chansa, och då kontrar de in två mål, säger Villas Martin Karlsson.

Efter en halvtimmes spel råkade Västerås Max Mårtensson ut för en olycka efter en kollision med Erik Säfström. Olyckan verkade inte så allvarlig, men VSK-spelaren hade stora smärtor och skrek ”den är av” och pekade mot nedre delen av benet, enligt Bandypuls livesändning.

Mårtensson föstes sedan ut på bår innan han fördes till sjukhus för undersökning. Han har haft två benbrott de senaste två åren innan kvällens olycka.