Misstänkt skoanställd utanför Stockholm anklagad för flera övergrepp mot barnLärare häktad misstänkt för sexuella brott mot elever

En lärare i 30-årsåldern har häktats misstänkt för ett tiotal olika sexbrott mot barn, inklusive flera våldtäkter. Mannen var tidigare anställd på en skola i Stockholmsområdet där flera av brotten ska ha begåtts, både på och utanför skolan. Han har även misstänkts för brott begångna på en bostadsadress i Stockholmsområdet.

Skolans rektor har kännedom om misstankarna och meddelar att ingen händelse har inträffat på skolan och att mannen inte längre är anställd där. Rektorn betonar att de alltid kontaktar berörda myndigheter när sådan information kommer till deras kännedom.

Mannen anhölls i sin frånvaro förra veckan och greps senare samma dag. Han har begärts häktad misstänkt för flera våldtäkter mot barn, liksom för sexuellt ofredande mot barn och utnyttjande av barn för sexuell posering, enligt häktningsframställan.

Åklagaren leder utredningen och Aftonbladet söker efter mer information kring fallet.