Polisen misstänker mord på kvinna hittad död


Polisen har inlett en förundersökning om mord efter att en äldre kvinna hittats död i Gnosjö. Arkivbild.
Polisen har inlett en förundersökning om mord efter att en äldre kvinna hittats död i Gnosjö. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna i 75-årsåldern hittades avliden i Gnojsö på måndagskvällen. Det var strax innan klockan 19 när polisen larmades om att kvinnan fanns svårt skadad utomhus, men när de kom till platsen konstaterades hon vara avliden.

Polisen är förtegen om händelsen men skriver på sin hemsida att omständigheter som framkom senare under kvällen föranleder att en förundersökning om mord inleds. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Platsen där kvinnan hittades har spärrats av och kommer att undersökas fortsatt under dagen.