Kvinnan misstänks ha mördats av pojkvännen när hon försökte lämna honomDela artikelnSpara artikelnHon såg fram emot att börja sitt nya jobb efter att ha varit arbetslös en tid. Samtidigt planerade hon att lämna sin pojkvän – han drack för mycket och kunde vara våldsam. Men hon hann aldrig göra något av det.

Kvällen den 18 maj i år ser två personer i Nacka, Stockholm hur en man hugger en kniv i en bilruta om och om igen. Polisen tillkallas och mannen grips.

Det visar sig att han har huggit sin flickvän till döds och kroppen hittas i hennes lägenhet. Han har tidigare erkänt brottet men ändrar senare sin version av händelsen.

Det visar sig att förhållandet mellan dem var stormigt och att mannen hade alkoholproblem. Han hade även varit våldsam mot henne tidigare.

Det misstänkta mordvapnet hittas och det verkar som att det var en upprepning hugg mot kvinnan. Kvinnan hade tidigare sagt att förhållandet var över men de fortsatte ändå att ses.

Den sista veckan i sitt liv var kvinnan väldigt glad eftersom hon skulle börja sitt nya jobb. Mannen visar tecken på att ha ljugit om vampyrer och zombies men en undersökning visar att han inte lider av en allvarlig psykisk störning.

I åtalet trycker åklagaren på att det finns flera försvårande omständigheter kring gärningen och säger att kvinnan måste ha kämpat hårt.