Postnord levererade mitt paket – godiset hade blivit uppätetAnna-Karin skickade en Halloween-låda med godis till sitt barnbarn. Efter en månad kom den fram – men chokladen var då uppäten. Anna-Karin ringde Postnord flera gånger för att reklamera paketet, men blev inte nöjd med svaren och reaktionen hon fick. Hon beslutade sig till slut för att ta saken i egna händer och ringde för att försöka hämta paketet själv, men det hade redan levererats i skadat skick till sitt barnbarn. Postnord har bekräftat att ärendet behandlas av deras kundtjänst.

Anna-Karin är upprörd och säger att hon aldrig kommer skicka något med Postnord igen. Trots det är hon medveten om att det inte är kundtjänstens fel, men hon känner ändå att de får ta irritationen.

”Barnbarnet är ledsen. Hennes mamma sa skämtsamt att farmor kanske var sugen på chokladen, men jag är så irriterad.” säger Anna-Karin.