Valrevolutionären – Ställer upp i valet och förändrar alltDen tidigare FSB-toppen Igor Girkin, även känd som Igor Strelkov, ställer upp i presidentvalet i Ryssland för att bekämpa Putin och rädda landet från inbördeskrig. Girkin menar att Ryssland befinner sig i en revolutionär situation och att Putins krig mot Ukraina inte förs tillräckligt effektivt. Han sitter redan häktad och är anklagad för att ha uppmanat till extremism, men hoppas ändå kunna vara en störande faktor för Kreml. Om Putin vinner nästa ryska val kommer han att behålla makten åtminstone till 2030. Girkin har tidigare varit med under annekteringen av Krim och har organiserat pro-ryska separatister i östra Ukraina. Han har även dömts i sin frånvaro av en nederländsk domstol för att ha deltagit i nedskjutningen av flight MH17, något han förnekat. Girkin är medgrundare till ”Arga patrioters klubb”, en grupp av ryska nationalister och militärer som vill återställa Rysslands internationellt erkända gränser och befria de ockuperade områdena.