Senaste uppdateringar – snabba nyheter från AftonbladetPutin: Tragedin i Ukraina måste stoppas

Vladimir Putin har talat inför ledarna på G20-mötet och säger att man måste tänka på hur tragedin i Ukraina kan stoppas. Det är första gången sedan krigsutbrottet som den ryske presidenten har talat inför ledarna på G20-mötet, och han var mer försonlig än tidigare enligt Reuters. Putin lyfter även att Ryssland har aldrig vägrat fredssamtal med Ukraina.

Gängmän gripna efter hot mot Kuylenstierna

Fastators vd Joachim Kuylenstierna har blivit utpressad på belopp i mångmiljonklassen. Nu har två män från Vårbynätverket gripits, rapporterar Expressen. Anmälan om utpressningen upprättades i oktober. Då hade Kuylenstierna blivit kontaktad och hotad på WhatsApp där okända gängmät krävde honom på pengar, enligt tidningens uppgifter. Männen ska också ha hotat att utsätta honom och flera av hans kollegor för sprängdåd om pengarna inte betalades.

Död i trafikolycka i Kristianstad

En man i 60-årsåldern har dött efter en trafikolycka i Kristianstad där två lastbilar krockade på E22. Polisen har inlett en utredning om vårdslöshet i trafik och i nuläget är ingen person misstänkt.

Lärare åtalas för misshandel på elever

En man som även är lärare står åtalad för misshandel och ringa misshandel efter ett bråk med några pojkar i Gislaved förra året. Mannen har nekat bestämt till anklagelserna, men flera vittnen är kallade till rättegången i tingsrätten.

Man anhållen efter skottlossning i Anderstorp

En man har anhållits efter en skottlossning i småländska Anderstorp och en förundersökning gällande försök till mord och grovt vapenbrott har inletts av polisen.

Hoppas detta är till belåtenhet! Ses i brölöl! 🎩