29 november: Dagliga nyheter | SVT Nyheter


Försvarsmaktens Natointegrering nästan färdig på Natobasen i Norfolk

Sverige väntar fortfarande på Turkiet och Ungern. Samtidigt pågår febril aktivitet på en Natobas för att integrera Sveriges militär i Nato. Nu varnar en av Sveriges nationella representanter till Nato för att myndigheter snabbt behöver bli redo.

Saudiarabien värd för världsutställningen 2030

Trots protester från människorättsgrupper ska Saudiarabien arrangera världsutställningen 2030. Det står klart efter en omröstning på tisdagen, där landets huvudstad Riyadh vann med klar majoritet med 119 av medlemsländernas 165 röster.

CSN dubblar räntan på studielån 2024

Nästa år höjs räntan för studielån från CSN med över 100 procent, beslutar regeringen. Anledningen är det stigande ränteläget i landet.