Mikael är fast på Kastrup – skulle åka till Mexiko Mikael fastnade på Kastrup – istället för att åka till MexikoMikael och hans familj skulle resa till Mexiko för att fira jul, men har varit fast på Köpenhamns flygplats i ett dygn. De var planerade att lyfta från Köpenhamn den 22 december klockan 12 för att vara framme i Mexiko tolv timmar senare. Med i sällskapet fanns förutom Mikael, hans fru, tre barn, svärmor och svärfar. Men istället har de fått spendera tiden på ett hotell nära flygplatsen Kastrup.

Mikael och de andra resenärerna fick först gå ombord på flyget innan de fick beskedet att de skulle kliva av. Istället erbjuds de att ta in på ett hotell nära flygplatsen. Mikael känner frustration över den knapphändiga informationen från TUI och det faktum att de kommer att behöva resa med ett mindre plan med dåligt benutrymme och undermålig service.

Trots att flyget nu är planerat att lyfta på julafton klockan 13, vilket innebär att Mikael och hans familj kommer att fira jul ombord på planet, är han besviken över nedgraderingen av flyget och den otillfredsställande hanteringen av situationen. TUI bekräftar att anledningen till förseningen beror på besättningen och beklagar situationen.

Sammanfattningsvis, Mikael och hans familj skulle fira jul i Mexiko men har istället tillbringat ett dygn fast på Köpenhamns flygplats på grund av förseningar och dålig kommunikation från TUI. Trots att de nu väntas lyfta på julafton, är Mikael besviken över att deras julresa har förstörts.