Tillbaka till Skellefteå: Nya sökningar för att hitta den försvunne 20-årige ElliottElliott från Skellefteå har varit försvunnen sedan slutet av november och nu tar Missing People nya tag i sökandet efter honom med fokus på ett nytt bilsök. Martin Persson på Missing People säger att om de hittar bilen så hittar de troligtvis även Elliott.

Det har gått en månad sedan 20-årige Elliott försvann efter att ha lämnat jobbet och satt sig i sin mörkgrå Volvo S80. Trots stora sökinsatser har han inte hittats. Nu planerar Missing People att genomföra bilsök i området kring Jävre, där den sista aktiviteten på Elliotts telefon visade att han åkte norrut i snöstormen den 28 november.

Det finns i nuläget inga misstankar om brott i Elliotts försvinnande och Missing People har regelbunden kontakt med Elliotts familj som är tacksamma för det pågående arbetet. Familjen har vädjat till allmänheten att kontakta polisen om de har sett Elliott.

Elliott är 186 centimeter lång med blont snaggat hår och ljus tunn skäggväxt, och hade på sig en blå-svart dunjacka och svarta byxor när han försvann. Han tros ha färdats i en Volvo S80, årsmodell 2005, med registreringsnummer WFH 242.

Om någon har information om Elliotts försvinnande uppmanas de att ringa polisen på 114 14.

Läs mer i artikeln ”Försvunna Elliott, 20, från Skellefteå – nu tar Missing People nya tag i sökandet” på Aftonbladet.