Tillgänglig och trygg transport för allaDominika Debowska och Julia Branden kommer att ställa in sitt traditionella nyårsfirande och istället erbjuda tjejtaxi för de som inte har råd eller vågar åka kommunalt. De vill skapa en tryggare miljö för tjejer på nyårsafton och har inspirerat andra att göra samma. Medan Dominika inte har körkort och kommer att agera som sällskap i framsätet, kommer Julia att köra runt tjejer i Stockholm under nyårsnatten. De hoppas kunna erbjuda trygghet för tjejer som känner sig osäkra på vägen till och från sina firanden. Både kvinnor har utsatts för obehagliga situationer aktivt försöker nu hjälpa andra. Målet är att skapa en värld där tjejer kan känna sig trygga på nyårsafton och även uppmanar andra att göra samma. Både Dominika och Julia har mottagit positiva reaktioner och känner att det är viktigt att stötta varandra och skapa en tryggare miljö för kvinnor på nyårsafton.