Mördade pappan – delade makaber video på Youtube



En video som visar Justin Mohn, 32, som håller upp sin pappas avhuggna huvud och yrar i 14 minuter om Joe Biden och statsanställda, låg ute på Youtube i fem timmar innan den togs bort. Justin Mohn, som tidigare har publicerat våldsamma och extremt politiska inlägg online, anklagade sin pappa för förräderi och refererade till president Biden. Videon nådde tusentals tittare innan den togs bort och kan nu användas som bevis mot Mohn.

På tisdagskvällen hittades Michael F. Mohn, 68, död i sitt badrum i Levittown, Pennsylvania. Hans son Justin Mohn greps senare av polisen 16 mil från föräldrahemmet efter att ha visat upp sitt pappas avhuggna huvud på Youtube. En granne beskriver Justin Mohn som konstig och säger att det inte fanns något som tydde på att han skulle kunna vara kapabel till sådana hemskheter.

Det var inte första gången som Justin Mohn uttryckt sig extremt och våldsamt på nätet. Han har tidigare uppmanat till revolution och våld mot äldre generationer. Nu sitter han anhållen och misstänkt för mord, brott mot griftefriden och innehav av ett dödligt vapen.