Här är de hetaste samtalsämnena från andra deltävlingenDen senaste deltävlingen av Melodifestivalen 2024 har verkligen gett fansen något att prata om. En av de hetaste samtalsämnena har varit den återförenade duon, Fyra bugg och en coca cola, som gjorde comeback på scenen med en imponerande prestation. Efter år av spekulationer och förhoppningar har fansen äntligen fått se dem tillsammans igen och de gjorde verkligen ett starkt intryck.

En annan snackis från kvällen var revanschen för Fröken Snusk, som tidigare haft mindre framgångar i tävlingen. Men denna gång imponerade hon verkligen med en otroligt stark sånginsats och tog publiken med storm. Det var tydligt att hon verkligen ville bevisa sig själv och det gjorde hon verkligen.

Deltävling 2 av Melodifestivalen 2024 har verkligen levererat och gett fansen en hel del att prata om. Nu ser vi fram emot att se hur det kommer gå i de kommande deltävlingarna och vilka som kommer att ta sig vidare till finalen. Det är tydligt att årets tävling är full av spännande överraskningar och talanger.