Kvinna hittad död – misstänkt mordOklara omständigheter kring äldre kvinnas död i centrala Stockholm

En äldre kvinna hittades död i en lägenhet i centrala Stockholm och polisen har inlett en förundersökning om mord. En man har gripits i samband med fallet och enligt uppgifter till Aftonbladet finns tecken på att kvinnan kan ha avlidit genom strypning eller kvävning.

Polisen larmades till Kungsholmen på söndagseftermiddagen där de fann kvinnan död. Sjukvårdspersonal på plats kontaktade polisen efter att upptäcka tecken på eventuell strypning eller kvävning.

En man har gripits i ärendet och en förundersökning om misstänkt mord pågår. Bilder publicerade av Expressen visar hur mannen förs bort från platsen av polisen med påsar över händerna för att bevara eventuella spår.

Polisutredningen fortsätter med förhör och teknisk undersökning under kvällen. Enligt Aftonbladets källor är den gripne mannen i samma ålder som kvinnan. Åklagaren som leder förundersökningen har ännu inte bekräftat om mannen har anhållits eller om mordmisstanken kvarstår.