Finalisterna som alla pratar om inför Melodifestivalen 2024Artisterna övar febrilt inför finalen av Melodifestivalen 2024. Alla är spända och fokuserade för att göra sitt allra bästa. Men en fråga som många undrar över är: vem har gjort flest ändringar inför finalen?

Enligt rykten bakom kulisserna verkar det som att artisten Lisa har gjort flest ändringar i sitt nummer. Hon har varit väldigt noggrann och velat föra in nya element för att imponera på publiken och juryn.

En annan snackis bakom kulisserna är att gruppen The Soundwaves har haft problem med att komma överens om vilka förändringar som ska göras. Det har varit en hel del konflikter och missförstånd under repetitionerna, vilket har skapat spänningar inom gruppen.

Vem som kommer att vinna finalen är fortfarande oklart. Alla artister har kämpat hårt och levererat starka nummer. Publiken och juryn kommer att få en tuff uppgift att avgöra vem som förtjänar att ta hem vinsten.

Men oavsett vilken artist som vinner så har alla varit fantastiska under hela Melodifestivalen 2024. Det har varit en spännande resa och finalen kommer att bli en minnesvärd kväll för alla inblandade.