Bilden förbryllar: Michael Mosley fortsatt försvunnenArtikeln handlar om Michael Mosley, en känd läkare och journalist bakom 5:2-dieten, som försvann under en vistelse på den grekiska ön Symi. Efter att ha varit försvunnen i mer än 48 timmar har det skett en massiv sökinsats på ön. En bild tagen utanför en restaurang visar att Mosley tagit sig längre än man först trodde och har gått längs bukten mot en kustby. Polisen har ändrat sin teori efter att bilden visar att Mosley inte försvann längs vägen mellan stranden och byn. Nu är det oklart vad som hänt och det har blivit ännu mer mystiskt. Polisen fortsätter att söka efter Mosley med hjälp av helikoptrar, drönare, dykare och en sökhund. Mysteriet kring Mosleys försvinnande har chockerat både familjen och myndigheterna, och sökningen pågår tills mysteriet är löst.