Nya ledtrådar efter försvinnande av Jay Slater på Teneriffa.Artikeln handlar om den 19-årige Jay Slater som försvann på den spanska semesterön Teneriffa. Han hade missat bussen till sitt boende och bestämde sig istället för att gå genom bergen. De sista observationerna av honom var när han pratade med en kaféägare om bussen. Senare påträffades han på en bänk med två män intill en kyrka, tio timmar efter den sista observationen. Mysteriösa inloggningar gjordes också på hans Instagram-konto. Mamman till Slater har avslöjat att spansk polis fått tips om att en person sett honom vid kyrkan med två män, vilket har öppnat upp nya frågor i fallet. Sökandet har intensifierats med hjälp av hundar, helikoptrar och drönare, och det har även plockats upp soppåsar för att hitta ledtrådar. Mamman tror att något ”otillbörligt” kan ha hänt sonen och att polisen undersöker alla möjliga ledtrådar i fallet.