Fotboll: Ungern vann i den tionde tilläggsminuten


Ungern hade flera chanser att avgöra matchen mot Skottland och det var till sist Csoboth som dök upp och slog in segermålet för Ungern i EM. Trots vild glädje efter målet måste Ungern nu invänta andra resultat för att kunna gå vidare till åttondelsfinal. Laget har tre poäng men -3 i målskillnad, och endast de fyra bästa grupptreorna går vidare.

Efter att Barnabas Varga fördes ut på bår öppnades matchen upp och båda lagen gick för seger i Stuttgart. Scott McTominay, som fick sitt andra gula kort och är avstängd i en eventuell åttondelsfinal, vädjade för en straff efter en närkamp men domaren valde att inte blåsa. Samtidigt granskade VAR-rummet en eventuell straff till Ungern men inget gavs.

I slutet av matchen hade Ungern flera farliga chanser, bland annat med avslut från Schäfer och Szoboszlai. Men det var Csoboth som träffade målet och säkrade vinsten för Ungern med sitt välplacerade skott.

Fotbolls-EM

  • Foto: Kai Pfaffenbach / BILDBYRÅN

    Niclas Füllkrug säkrade gruppsegern åt Tyskland mot Schweiz

  • Foto: Leonhard Simon / BILDBYRÅN

    Otäcka bilder – Barnabas Varga fördes ut på bår

Europamästerskapet

Skottland logo

Skottland

0 – 1

Ungern logo

Ungern